Over mij

Sandy Litjens

Mijn naam is Sandy en mijn missie is om anderen te helpen her-inneren wie zij ten diepste zijn en dat zij al heel zijn.

Sandy-litjens
Sandy-litjens

Mijn reis

Net als elk mens, heb ik de nodige levensgebeurtenissen meegemaakt. Lange tijd heb ik geleefd met een continue onderstroom van “is dit het nou?”. Mijn toenmalige partner en ik droomden over emigreren naar Frankrijk en maakten zelfs concrete plannen. Ik was me er toen nog niet van bewust dat ik gewoon mezelf mee zou nemen, net als die onderstroom van onbevredigdheid. Ik had blijkbaar een paar hardere klappen nodig om wakker te worden. De eerste was een lichte burn-out. Die zag ik al een paar jaar aankomen, dus ik was al aan de slag gegaan op het bewustzijnspad: mindfulness, een haptonoom, yoga.

Maar als een wandelend hoofd heb ik dat allemaal met mijn hoofd benaderd. Ik had nog vrij weinig lichaamsbewustzijn. Bovendien deed ik niets aan de bron van mijn uitputting: de patronen en overtuigingen waarmee ik mijn werk deed. Met hulp van een psycholoog leerde ik snappen welke delen ik al die jaren in de bestuurdersstoel had laten plaatsnemen en welke delen ik óók een rol te geven had om meer in balans te leven.

blessing in disguise

Twee jaar later kwam een grotere klap: uit het niets verliet mijn partner mij. Het bleek een blessing in disguise. Nadat ik van de klap bekomen was en mijn leven weer wat op de rit had gebracht, dook ik vól in de wereld van zelfontwikkeling en bewustZijnsvergroting.

Ik werd daadwerkelijk gewaar dat er méér was dan mijn (krachtige) denken. Dat mijn lijf me zoveel kan vertellen en zoveel wijsheid bevat. Dat ik op de laag van energie contact kan maken met mensen, wat voorbij gaat aan hoe die ander eruit ziet. Dat ik al heel, al-een, ben. Hoewel de manier waarop er in wezen niet zoveel toe doet, want ieder z’n weg en ik geloof niet in één heilige graal, noem ik hier toch een aantal voor mij belangrijke voedingsbronnen: conscious dance (met name tantric dance en ecstatic dance), tantra, sjamanisme, plantmedicijnen, ChiGong (en andere Tao-oefeningen), Phoenix.

“Both light and shadow are the dance of love”

– Rumi –

Sandy-litjens

Pay it forward

Sandy-litjens

Een van de belangrijke lessen op mijn pad is het beoefenen van dankbaarheid. Want vanuit de staat van dankbaarheid kun je de overvloed diep van binnen voelen. En vanuit die overvloed kun je rijkelijk geven. Een van de manieren waarop ik graag wil doorgeven is via het begeleiden van anderen op hún pad van ont-wikkeling en bewustZijnsvergroting. Dat doe ik door persoonlijke coaching, groepscoaching en tantric dance. 

Wat anderen zeggen

Sandy komt vanuit een veld van neutraliteit, liefde en respect. Via open vragen of opmerkingen zal ze je uitnodigen breder/ruimer te kijken, opdat je zèlf ontdekt wat jouw vervolgstap dient te zijn. In het kort Sandy: onverminderd liefdevol, inlevend, zacht, helder, inzicht gevend, realistisch, menselijk, scherp en ook reflectief op zichzelf, op haar inbreng.

– Hanneke –

Sandy-litjens

Opleidingen

Driejarige Opleiding Professionele Communicatie (2021-2023)

Tantric Dance Teacher Training (2023)

Path of Awakening (2019-2021)

Sandy-litjens
Naast mijn werk als coach en facilitator van workshops en dansavonden, ben ik in dienst bij de Rijksoverheid. Ik heb daar een flexibele rol als projectmanager, projectcoach (waarbij ik anderen coach op het gebied van projectmatig of planmatig werken) en als ontwikkelaar en facilitator van allerhande bijeenkomsten en werksessies.

Werk met mij

Ik breng rust

Warm, empathisch, liefdevol

Het stellen van de juiste vragen om tot de kern te komen

Ik geniet ervan als mensen steeds meer hun authentieke zelf worden en hun persoonlijke leiderschap nemen. Nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust een kijkje bij mijn aanbod.

Sandy-Litjens.

Individuele Coaching

Individuele coaching voor mensen die ergens in hun leven of werk zijn vastgelopen en hulp vragen om de uitgang te vinden.

Sandy-Litjens.

Groepscoaching voor werknemers

Groepscoaching voor werknemers die betere patronen willen ontwikkelen om sterker in het leven en hun werk te komen staan.

Sandy-Litjens.

Tantric Dance avond & workshops

Dansavonden en workshops voor mensen die graag dansen en geïnteresseerd zijn in zelfontwikkeling en groei via de vorm van dans.

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor een gratis en vrijblijvende telefonische kennismaking.

Ook bij andere vragen, stuur me gerust een bericht!